Bedrijf kopen

Bedrijf kopen met professionele begeleiding

  • Welk bedrijf past het beste bij uw expertise en mogelijkheden?
  • Hoe de familiale aandeelhouders van een bedrijf overtuigen tot verkoop?
  • Hoe de volledige koop-verkoop in vertrouwen realiseren?

Bedrijfsovername is een delicaat proces. Begin met een goed gesprek en doe beroep op onze kennis ter zaken.

Maak een afspraak

Vertrouw op meer dan 20 jaar ervaring met aankoopbegeleiding

Een bedrijf kopen, betekent uw groei versnellen

Wenst u uw activiteiten op te starten of uit te breiden in België? Dan is een bedrijfsovername een verstandige investering om dit versneld te realiseren.

Zet uw bedrijf mooie resultaten neer? Dan beschikt u over de middelen om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten. Een bedrijfsovername laat u toe om te diversifiëren. Of om net te profiteren van schaalvoordelen en zo sneller te groeien.

Als u een bedrijf wilt kopen, begeleidt SDM u bij uw zoektocht. Onze professionele medewerkers onderzoeken de markt, identificeren mogelijke targets, leggen de nodige contacten en voeren voor u de onderhandelingen.

  • groot netwerk met toegang tot zowat elke onderneming in België en ruime internationale contacten
  • expertise en referenties in zeer veel sectoren
  • uitgebreid netwerk van bijkomende investeerders inden U extra middelen nodig zou hebben

Voor grote familiale en multinationale ondernemingen beschikt SDM-Valorum over permanente aankoopmandaten. Ook private equity fondsen doen geregeld beroep op ons en ons netwerk om interessante bedrijven te vinden.

Om een bedrijf te kopen, hebt u meer nodig dan kapitaal alleen

Wilt u een bedrijf overnemen? Dan werkt u het best samen met een specialist. Want een bedrijfsovername is een delicaat proces, dat vraagt om de juiste aanpak en de nodige kennis. Als lokale speler met topexpertise is SDM uitstekend geplaatst om u hierin te begeleiden.

Naast de volledige begeleiding van het koopproces, ondersteunen we u bij het opstellen van een volledig bankdossier en zorgen voor de gepaste financiering. Bent u daarnaast voor uw bedrijfsovername op zoek naar extra kapitaal? Dan kunnen wij ons uitgebreide netwerk van investeerders aanspreken.

Alles begint natuurlijk met een goed gesprek. Maak een afspraak.

Onze onafhankelijkheid maakt het mogelijk om enkel uw resultaat te dienen, zonder belangenconflicten, zonder andere machten die spelen.

3 redenen om te kiezen voor SDM

No Cure? No pay!

Samen gaan we voor maximale waardecreatie! Van bij het begin definiëren we samen de doelstelling, zodat u weet wat u mag verwachten tot en met contactueel en juridisch advies. Wij doen wat wij beloven en u betaalt enkel en alleen als wij de doelstelling halen.

Netwerk dat deuren opent

SDM heeft een groot netwerk welke toegang biedt tot zowel de Belgische als de internationale markt van ondernemers en investeerders.

Als stichtend lid van Advior International beschikt SDM over een wereldwijd M&A netwerk team van 200 adviseurs. Dat laat ons toe om op een onafhankelijke manier de internationale markt te benaderen.

Op uw golflengte als ondernemer

Uw onderneming draait niet alleen om cijfers.

Het is uw levenswerk, een stuk van uzelf. Daarom bieden wij u verkoop- en investeringsbegeleiding met een persoonlijke aanpak. U praat van ondernemer tot ondernemer. Met vertrouwde gezichten en transparant taalgebruik.