Bedrijf verkopen

Uw bedrijf verkopen met professionele begeleiding

Uw bedrijf zonder zorgen overlaten? Reken op de verkoopbemiddeling van SDM.

Vertel ons over uw plannen

Vertrouw op meer dan 20 jaar ervaring en 1.000 afgesloten deals

Gepassioneerde dealmakers

U hebt jarenlang veel tijd en energie geïnvesteerd in uw zaak. Nu bent u klaar om uw financiële toekomst veilig te stellen, door uw bedrijf geheel of gedeeltelijk over te laten. Maar wat is de waarde van uw onderneming eigenlijk? Waar vindt u een geschikte koper? En hoe gaat dit proces in zijn werk?

SDM start met een vrijblijvende waardering van uw bedrijf, bespreekt met u de mogelijke verkooppistes en bereidt een volledig dossier voor. Wij ontzorgen u in alle onderhandelingen, de opmaak van juridische documenten en de succesvolle afronding van de transactie.

  • Ervaring en expertise in alle sectoren met meer dan 1.200 succesvolle referenties
  • Toegang tot een uitgebreid netwerk van potentiële kopers en investeerders
  • No cure? No pay!

Uw bedrijf verkopen: zo gaan we te werk

De verkoop van uw bedrijf is een intensief proces waarbij wij u zoveel mogelijk trachten te ontzorgen en alles voor u regelen om gezamenlijk maximale waarde te realiseren.

  1. We bepalen in een vrijblijvende voorbereiding de waarde van uw bedrijf door een grondige analyse van cijfers en de mogelijkheden van uw bedrijf.
  2. Samen met u bespreken we de beste piste voor u, uw familie en uw onderneming.
  3. Na overeenstemming starten wij de verkoopsprocedure. Dit is ons vak.
  4. Wij ontzorgen u in alle handelingen en ondersteunen u met een gespecialiseerd team van advocaten om te resulteren in een succesvolle afronding van de verkoop.

Onze onafhankelijkheid maakt het mogelijk om enkel uw resultaat te dienen zonder belangenconflicten, zonder andere machten die spelen.

3 redenen om te kiezen voor SDM

No cure? No pay!

Samen gaan we voor maximale waardecreatie! Van bij het begin definiëren we samen de doelstelling, zodat u weet wat u mag verwachten tot en met contactueel en juridisch advies. Wij doen wat wij beloven en u betaalt enkel en alleen als wij de doelstelling halen.

Netwerk dat deuren opent

SDM heeft een groot netwerk welke toegang biedt tot zowel de Belgische als de internationale markt van ondernemers en investeerders.

Als stichtend lid van Advior International beschikt SDM over een wereldwijd M&A netwerk team van 200 adviseurs. Dat laat ons toe om op een onafhankelijke manier de internationale markt te benaderen.

Op uw golflengte als ondernemer

Uw onderneming draait niet alleen om cijfers.

Het is uw levenswerk, een stuk van uzelf. Daarom bieden wij u verkoop- en investeringsbegeleiding met een persoonlijke aanpak. U praat van ondernemer tot ondernemer. Met vertrouwde gezichten en transparant taalgebruik.