Smart Deals: win-win voor ondernemers en investeerders

Ondernemers willen hun vermogen veiligstellen en optimaliseren. Investeerders zijn op zoek naar waardevolle investeringen met een zeker rendement. Smart Deals brengen beide samen.

Kom eens praten over de mogelijkheden

Vertrouw op meer dan 20 jaar ervaring met investeringsbegeleiding

Smart Deals: voor vooruitziende ondernemers

Zou u 80% van uw vermogen op de beurs beleggen in 1 aandeel? Natuurlijk niet! Toch blijkt de waarde van uw onderneming een weerspiegeling te zijn van deze situatie.

Een Smart Deal laat u toe uw bedrijf te versterken en tegelijk uw persoonlijk vermogen veilig te stellen.  U verlaat het bedrijf niet maar u stelt veilig en creëert zakelijke mogelijkheden.

  • Versterk uw bedrijf
  • Maak transitie van vastzittend bedrijfsvermogen naar prive vermogen
  • Betrek talentvolle medewerker(s) in kapitaal
  • Exclusief product van SDM

Waarom een Smart Deal?

De Smart Deal laat u toe de financiële toekomst van uzelf te bepalen zonder uw onderneming onder druk te zetten.

Management of talentvolle medewerker(s) geeft u eventueel kans om mee in te stappen? Kinderen? Hoe zit het met uw opvolging? Misschien een buy & build?
Groei door acquisitie en stel privévermogen veilig door deze SMART DEAL transactie.

Een Smart Deal ondernemer aan het woord
Een Smart Deal investeerder aan het woord

3 redenen om te kiezen voor SDM

No cure? No pay!

Samen gaan we voor maximale waardecreatie! Van bij het begin definiëren we samen de doelstelling, zodat u weet wat u mag verwachten tot en met contactueel en juridisch advies. Wij doen wat wij beloven en u betaalt enkel en alleen als wij de doelstelling halen.

Netwerk dat deuren opent

SDM heeft een groot netwerk welke toegang biedt tot zowel de Belgische als de internationale markt van ondernemers en investeerders.

Als stichtend lid van Advior International beschikt SDM over een wereldwijd M&A netwerk team van 200 adviseurs. Dat laat ons toe om op een onafhankelijke manier de internationale markt te benaderen.

Op uw golflengte als ondernemer

Uw onderneming draait niet alleen om cijfers.

Het is uw levenswerk, een stuk van uzelf. Daarom bieden wij u verkoop- en investeringsbegeleiding met een persoonlijke aanpak. U praat van ondernemer tot ondernemer. Met vertrouwde gezichten en transparant taalgebruik.

Bezoek zeker onze nieuwe Smart deals website

Bezoek website