Referenties

AMINOLABS – WATERLAND

AMINOLABS OVERGENOMEN DOOR WATERLAND

Waterland voorziet verder groeikapitaal voor Aminolabs

Hasselt/Antwerpen 2015, Waterland Private Equity zal de groeiplannen ondersteunen van Aminolabs gelegen te Hasselt, de Europese leider in de ontwikkeling en productie van sport- en voedingssupplementen.

Met de steun van Waterland zal CEO en oprichter Roger Anné Aminolabs blijven leiden naar de volgende groeifase. Aminolabs behoudt de focus op levering van producten van de hoogste kwaliteit, die op maat gemaakt worden voor haar klanten via doorgedreven R&D. Aminolabs zal haar productaanbod blijven verbeteren met de ambitie om wereldleider in sportsupplementen en gezondheidssupplementen te worden.

CEO en oprichter Roger AnnĂ©: “Een team vormen met Waterland is een logische stap voor Aminolabs. Zij bieden ons de nodige kennis en het nodige kapitaal om leider te worden in de snel groeiende sport- en gezondheidssector. We willen dit bereiken door organische groei en gerichte overnames. De ervaring van Waterland in deze industrie, door vorige investeringen in zowel de gezondheidssector als de fitness sector in verscheidene Europese landen, zal zeer waardevol zijn in de praktijk en bezorgt ons een uitstekend netwerk voor het uitwerken van de groeistrategie van Aminolabs.”.

Cedric Van Cauwenberghe, Partner bij Waterland Private Equity Investments vertelt: “Wij zijn zeer enthousiast om samen te kunnen werken met Roger en zijn team. Deze investering past perfect in onze investeringsstrategie om ambitieuze teams te steunen in een groeiende markt.”.

SDM-Valorum trad op als corporate finance adviseur voor de verkoper tijdens deze transactie.