Referenties

IT Provider kiest voor het Smart Deal concept van SDM-Valorum.

IT Provider uit Tielt is, onder impuls van CEO Bart Verhelst, de laatste jaren uitgegroeid tot een vaste waarde in ICT oplossingen in Vlaanderen. Het bedrijf biedt zijn klanten als een one-stop-shop Cloud- & infrastructuuroplossingen op maat aan; een totale ontzorging in het beheer van digitale werkomgevingen staat centraal. Hiertoe levert IT Provider projectdiensten en bijhorende verkopen van hard- & software.

Ook het verhuren van hardware als telecom (internet, wifi, mobiel, VOIP telefonie) horen tot het pakket diensten, steeds met volledige ontzorging in het achterhoofd. Gezien de coronacrisis zijn de activiteiten meer dan ooit relevant met een sterke focus op werken in de Cloud, plaats- en tijdonafhankelijk werken, digitalisering en veiligheid van de betrokken data.

Flexibiliteit en een persoonlijke aanpak staan centraal. De laatste jaren kent het bedrijf een sterke groei, reden waarom Bart Verhelst het kapitaal van IT Provider versterkt met de inbreng van een aantal nieuwe privé-investeerders. Het betreft allen Smart Deal ondernemers/investeerders die mee de schouders onder de verdere uitbouw van de groep zullen zetten. SDM-Valorum begeleidde deze Smart Deal transactie van A tot Z, met een totale ontzorging voor de ondernemer. De ambitie van het bedrijf is verder uit te breiden geografisch als op gebied van activiteiten, door middel van organische groei en via gerichte acquisities.

Bart Verhelst zal in de nieuwe constellatie ondersteund worden door een actieve Raad van Bestuur.