Referenties

LAUWERYSEN-DRIESEN

20 Maart 2017

LAUWERYSEN-DRIESEN OVERGENOMEN DOOR BELOFTEVOLLE ONDERNEMER
Teneinde de verdere expansie van één van de grootste sanitair installateurs van Noord-Antwerpen nog meer te ondersteunen heeft de familie Lauwerysen beslist om de krachten te bundelen middels een overname door Ferhat Tasdelen, een beloftevolle doch doorwinterde ondernemer uit Limburg.

Lauwerysen-Driesen is vanuit Merksplas sedert 2 generaties steeds sterk aanwezig geweest in het grootste deel van Antwerpen, de Kempen, Limburg en zelfs daarbuiten. Voornamelijk op het vlak van grotere sanitaire installaties naar overheids- en grotere privéinitiatieven toe heeft Lauwerysen-Driesen bewezen dat ze al decennia een betrouwbaar, efficiënt en gespecialiseerd vakmanschap vertegenwoordigt.

Ferhat Tasdelen heeft initieel zijn sporen verdiend in dezelfde sector en is na een zijsprong van een 5-tal jaar als ondernemer in de voedingsdistributie teruggekeerd naar zijn initiële expertise. Hij heeft ambitieuze groeiplannen uitgetekend zonder echter afbreuk te doen aan de kernwaarden waar Lauwerysen-Driesen nu al zo lang bij zijn klantenbasis voor bekend staat.

Het bedrijf blijft vanop zijn huidige locatie verder doen en dit onder de bestaande en alom gekende benaming en met het immer vertrouwde team. Lauwerysen-Driesen telt een 30-tal gemotiveerde medewerkers die zoals steeds ten dienste zullen blijven staan van hun klanten.

Voor meer info : www.lauwerysen-driesen.be

SDM-Valorum Corporate Finance Group trad op als adviseur van de verkoper in deze transactie.