Referenties

Le Grand & Associates

Le Grand & Associates

Le Grand & Associates werd 3 jaar geleden opgericht door de jonge ondernemer Charles-Henry Provenzano en groeide pijlsnel uit tot een team van meer dan 15 werknemers. De onderneming is vandaag gefocust op de rekrutering & selectie  van  financiële en legal profielen en via dochterbedrijf  LGA Engineering op ingenieurs en technische profielen.

Le Grand & Associates wil in de directe toekomst uitbreiden door opening van nieuwe kantoren en tevens verder uitbreiden in de verticale markten die het bedient.

Om die snelle groei en expansieplannen te kunnen ondersteunen heeft Charles-Henry beroep gedaan op SDM-Valorum voor de realisatie van een LBO. Bij deze transactie stonden volgende objectieven centraal: enerzijds een aantal sleutelwerknemers, die de dragers zullen zijn van de toekomstige ambities, mee betrekken in het kapitaal van het bedrijf en anderzijds het kapitaal versterken met de inbreng van een aantal privé investeerders met sterke economische netwerken.

Charles-Henry Provenzano blijft de referentie aandeelhouder van zijn bedrijf en ziet in deze LBO  5 werknemers mee in het kapitaal stappen, naast  een tiental privé investeerders. Het bedrijf opent eind 2018 een kantoor in Antwerpen  en plant tevens nog voor het einde van het jaar een kantoor in Luxemburg te openen.