Referenties

SDM-Valorum begeleidt Accuraad bij de toetreding tot BOFIDI

Wil je snel gaan, ga alleen. Wil je groeien, ga dan samen. Dat weten ondernemers maar al te goed. En zo denken ze er bij BOFIDI ook over. Teams verbinden om samen te groeien en ondernemers te ondersteunen, dat doen ze vanaf nu ook samen met Accuraad uit Hasselt.

Aan het roer van Accuraad staat Tania Driesen.

Tania: “Het ganse team is ontzettend blij met deze nieuwe samenwerking en staat te popelen om onze klanten nog beter te ondersteunen en helpen groeien met hun projecten, zeker nu we ook beroep kunnen doen op de one stop shop diensten van BOFIDI. We kijken er naar uit om deel uit te maken van de hechte BOFIDI familie.”

Zij kan blijven rekenen op de steun van Roger Janssens, stichter van Accuraad, die voor een vlotte overgang zal zorgen.
Roger: “Ik ben zeer tevreden dat ik de fakkel nu kan overdragen aan mijn jarenlange top collega Tania. Ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met BOFIDI tot mooie groeikansen kan leiden voor de Accuraad medewerkers en tot nog meer toegevoegde waarde voor de Accuraad ondernemers. Ik blijf alleszins beschikbaar om dit mooie project mee in goede banen te leiden.”

Voor BOFIDI wordt Accuraad het 7e kantoor.

Johan Peeters, CEO: “BOFIDI heeft de ambitie om nationaal aanwezig te zijn. Limburg was tot nog toe een blinde vlek in ons netwerk. Accuraad is voor ons de perfecte match op vlak van klantenportefeuille en DNA. Wij zullen Tania, Roger en hun team alle ondersteuning bieden om hun kantoor nog verder uit te bouwen.”

In het kantoor in Hasselt blijven 13 ambitieuze experten vol passie luisteren naar de projecten van ondernemers. Ben jij dus op zoek zijn naar een persoonlijke aanpak van jouw projecten, concrete oplossingen en een duidelijk stappenplan? BOFIDI is de geschikte partner en klankbord dat meedenkt met jouw onderneming op gebied van accountancy, tax, legal, bedrijfsbeheer, proces optimalisatie, cash management, interim management, HR en loonverwerking.

SDM-Valorum is opgetreden als overnameadviseur in deze transactie.