Referenties

SDM-VALORUM BEGELEIDT DE MANAGEMENT BUY-OUT VAN VELDEMAN NV

januari 2018

SDM-Valorum heeft het genoegen U mee te delen dat de Management Buy Out van Group Veldeman, fabrikant van tenten en zeilstructuren succesvol werd afgesloten.

Om de continuïteit te  verzekeren en de groeiplannen te kunnen realiseren hebben de aandeelhouders besloten om het management in het aandeelhouderschap op te nemen.

Oprichter Georges Veldeman: “Ik heb 47 jaar met hart en ziel geleefd voor dit bedrijf en ben zeer verheugd dat de continuïteit en verdere groei gewaarborgd zijn door een team waar ik het volste vertrouwen in heb. Voor mij is het een logische stap om mijn bedrijf over te laten aan het ervaren en goed functionerend management team en zo ook de lokale verankering te kunnen verzekeren. Het was een boeiende periode om het bedrijf te zien uitgroeien van lokale speler tot internationaal topbedrijf.”

Het management zal de komende jaren, samen met haar team van loyale en gedreven medewerkers, Veldeman verder uitbouwen tot dé klantgedreven specialist in zeilstructuren met een aanpak waarbij de klant centraal staat en het aanbod een totaaloplossing is.