Referenties

SDM-Valorum begeleidt Isoworx bij Small Deal.

In 2013 start Jimmy Van den Rul met een eigen bedrijf dat gespecialiseerd is in ventilatiekanalen. Na de succesvolle verkoop hiervan begint het ondernemersbloed snel weer te borrelen bij Jimmy en wanneer hij een tekort constateert van kwalitatieve spelers op de isolatiemarkt grijpt hij deze opportuniteit met beide handen: in augustus 2017 wordt Isoworx opgericht, dat zich uitsluitend focust op de isolatie van HVAC systemen in een B2B context.

Doorheen de jaren groeit het bedrijf razendsnel tot een speler van +3m EUR omzet en meer dan 20 werknemers, waarmee het één van de grotere spelers is op de markt. Typische klanten van Isoworx zijn HVAC spelers en bouwbedrijven, maar steeds vaker werkt men op grote projecten ook rechtstreeks voor de eindklant. Een goed projectmanagement en een zeer reactieve klantenopvolging zijn de sleutelingrediënten voor de succesvolle groei.

Via deze Small Deal wil Jimmy een volgende stap zetten in het groeiverhaal van Isoworx. Naast Jimmy zal ook zijn rechterhand en hoofdcalculator Bert Camps een aandeel verwerven in de nieuwe structuur. Tevens wordt het bedrijf versterkt met een netwerk van 20 investeerders en een professionele raad van bestuur.

SDM-Valorum begeleidde de Small Deal van A tot Z, waarbij de ondernemer volledig werd ontzorgd.