Referenties

SDM-Valorum begeleidt Kader 20 bij een management buy-in

Kader 20 is een gevestigde waarde in de productie van ventilatiekanalen en toebehoren. Het bedrijf werd in 2010 opgericht. Mede-oprichter en zaakvoerder Yves Roovers nam de voorbije 12 jaar de operationele leiding op zich en liet de onderneming uitgroeien tot een gerenommeerd productiebedrijf. Door middel van kwaliteit, goede service en snelle levertermijnen, bouwde Kader 20 een ijzersterke reputatie op in de sector, met voornamelijk HVAC installateurs als cliƫnteel.

Ondertussen werken een achttal medewerkers in de productielocatie te Wommelgem, waar een hoge mate van standaardisatie een efficiƫnte en snelle productie mogelijk maakt. Kader 20 produceert voornamelijk rechthoekige ventilatiekanalen en vormstukken op maat, met alle bijhorende bevestigings-, opzet- en verbindingsstukken. Dit in verschillende materialen zoals aluminium, gegalvaniseerd staal en inox. Gezien de sterke rugwind voor de HVAC-sector en meer specifiek voor ventilatieproducten, is het bedrijf klaar om zijn groei verder te zetten. SDM-Valorum begeleidde Yves Roovers en mede-vennoot Wim Borgmans in de zoektocht naar een partner om dit te realiseren.

Met Gert Aerts werd een geschikte professional gevonden, die al een uitgebreide ervaring heeft in de metaalbewerkingssector met zijn onderneming Tempac te Herentals. Gert zal samen met Yves verder bouwen op het sterke team en de expertise binnen Kader 20, om met de gekende kwalitatieve producten en service het bedrijf naar een volgende succesvolle fase te begeleiden. Dit vanuit een nauwe samenwerking met Tempac.