Referenties

SDM-Valorum begeleidt Multi-Value in management buy-out en eerste stap richting volledige verkoop

Multi-Value is een onderneming die bedrijven begeleidt in het verbeteren van klantenbelevingen door middel van meten, analyseren, coachen en het geven van trainingen. Naast het hoofdkantoor te Antwerpen hebben zij ook kantoren te Eindhoven en Hamburg. Na grondige hervormingen in de organisatiestructuur van de onderneming, zetten de aandeelhouders nu een volgende stap.

Stefaan Vandroogenbroeck zal de plaats innemen van Martine Verstreken, huidige CMO en één van de 2 stichtende aandeelhouders. De betrokkenheid en ‘match’ tussen Stefaan en het bedrijf is groot vanwege de bekendheid van Stefaan bij de klanten en vanwege zijn trainingsgeoriënteerde aanpak. Wilbert Kahmann, stichtend aandeelhouder en huidige CEO, blijft Multi-Value in de nabije toekomst leiden en zal Stefaan ondersteunen.

Door deze transactie worden Stefaan en Wilbert vennoten met het plan om in de komende jaren Multi-Value versneld uit te bouwen. In de toekomst wordt een volledige overdracht van Multi-Value aan Stefaan beoogd.

SDM-Valorum begeleidde Multi-Value en de aandeelhouders bij het uitwerken van de transactie.