Referenties

SDM-VALORUM BEGELEIDT PEPS INTERIM BIJ SAMENWERKING SELECT HR

januari 2018

Christophe Quévy, eigenaar en CEO van PEPS Interim mandateerde SDM-Valorum om een partner te zoeken voor het bedrijf, waarmee PEPS Interim een ambitieus groeiplan wil gaan realiseren.

Christophe Quévy zegt: “PEPS heeft een stevige basis uitgebouwd in het zuiden van het land, maar de ambitie van een interim service provider is om haar diensten nationaal te kunnen aanbieden. Autonoom zou dit te traag gaan en daarom is het belangrijk om een sterke partner met reeds nationale aanwezigheid te vinden waarmee PEPS in synergie kan groeien.”

PEPS Interim is gespecialiseerd in het tijdelijk tewerkstellen van blue collar profielen en opereert momenteel regionaal vanuit 3 kantoren: Bergen, Charleroi en La Louvière. Het bedrijf realiseert een omzet van boven de € 10 mio. met zo’n 300 geplaatste profielen.

In het kader van deze zoektocht heeft Select HR de meerderheid van de aandelen van PEPS Interim overgenomen. Select HR is een HR Services groep, actief in de BENELUX, met hoofdkwartier in Antwerpen en wordt geleid door haar hoofdaandeelhouder, Bart Gonnissen. Select HR biedt een brede waaier van services (recruitment & selection, interim, project sourcing en consulting) aan met focus op white collar profielen.

Bart Gonnissen zegt: “Via de samenwerking met PEPS kunnen wij ons aanbod gaan uitbreiden naar blue collar profielen. Christophe Quévy zal die activiteit, welke een aparte divisie binnen Select HR wordt, blijven leiden. De bedoeling is om zowel organisch als anorganisch versneld te gaan groeien.”