Referenties

SDM-Valorum staat Groep Tempac bij in overname door Gert Aerts

De Kempische ondernemer Gert Aerts heeft 100% van de aandelen van Groep Tempac uit Herentals verworven. De verkoper werd in deze transactie bijgestaan door SDM-Valorum. Deze deal werd gerealiseerd door Joris Vanhove, partner bij SDM-Valorum.

Over Tempac:
Tempac is toonaangevend in industriële & particuliere metaalbewerking en in lasersnijden van platen en buizen. Het bedrijf werd in 1983 opgericht door Frans Wuyts, op dat moment was het een van de eerste bedrijven in België die als toeleverancier van lasersnijwerk kon optreden voor producenten van metaalconstructies. Sinds 2017 zijn de aandelen en operationele leiding van de groep in handen van Kim Wuyts, zoon van.

Na de overname zullen Kim en Gert samen de operationele leiding van de groep op zich nemen, met als doel het mooie groeiparcours van de afgelopen jaren verder te zetten. Tempac blijft vanop de huidige locatie en met het bestaande team gemotiveerde medewerkers ten dienste staan van haar klanten.

Over SDM-Valorum:
SDM-Valorum Corporate Finance Group is met een 20-tal M&A-experts de grootste onafhankelijke Corporate Finance-specialist in België.

SDM-Valorum biedt ondernemers en investeerders een breed gamma aan oplossingen, met een gediversifieerde aanpak naar grootte, type nood (onmiddellijke transactie of langere termijn value coaching), of type mandaat (verkoop, aankoop, funding of consulting).

Met haar Smart Deals biedt SDM-Valorum een unieke oplossing voor ondernemers om hun bedrijf te versterken, en ook zelf te groeien als ondernemer en als mens.

SDM-Valorum is stichtend lid van het sterke internationale Corporate Finance netwerk Advior International, met leden in 12 landen. Samen zijn we goed voor meer dan 200 doorgewinterde M&A-experts.