Referenties

SDM-Valorum zorgt mee voor de uitbreiding van Roefs Group BV door overname van Jansen

Roefs Group groeit voort nu Jansen erbij hoort!

Ondernemingen Jansen NV en Jansen Grondopzuiging BV zijn recentelijk een onderdeel geworden van Roefs Group BV.

Over Jansen:

Ondernemingen Jansen en Jansen Grondopzuiging hebben een jarenlange ervaring opgebouwd in de aanleg van nutsvoorzieningen, in grondwerken en horizontale boringen alsook grondwerken met grondzuigwagens. Hierdoor zijn zij een gevestigde waarde geworden in de sector.

Roefs Group BV is een perfecte partner gebleken en kan door de overname van Jansen aan haar klanten niet enkel een vaste waarde betekenen in de industriële cleaning, riool- en inspectietechnieken, maar kan eveneens een toegevoegde waarde betekenen op het vlak van nutsvoorzieningen en grondwerken, alsook voor afvalverwerking en recyclage.

Kortom, 1 aanspreekpunt voor heel uw werf!

De Roefs Group heeft op deze manier een actief team van meer dan 150 medewerkers en heeft op korte termijn nog plannen om sterker en gediversifieerder op de kaart te komen staan.

Jansen  blijft vanop de huidige locatie en met het bestaande team gemotiveerde medewerkers ten dienste staan van haar klanten.

Over SDM-Valorum:

SDM-Valorum Corporate Finance Group is met een 20-tal M&A-experts de grootste onafhankelijke Corporate Finance-specialist in België.

SDM-Valorum biedt ondernemers en investeerders een breed gamma aan oplossingen, met een gediversifieerde aanpak naar grootte, type nood (onmiddellijke transactie of langere termijn value coaching), of type mandaat (verkoop, aankoop, funding of consulting).

Met haar Smart Deals biedt SDM-Valorum een unieke oplossing voor ondernemers om hun bedrijf te versterken, en ook zelf te groeien als ondernemer en als mens.

SDM-Valorum is stichtend lid van het sterke internationale Corporate Finance netwerk Advior International, met leden in 12 landen. Samen zijn we goed voor meer dan 200 doorgewinterde M&A-experts.