Referenties

Stoll Safety

Op 31/12/2018 heeft de Luxemburgse groep STOLL SAFETY 100% van de aandelen verworven van GUEST uit de regio Charleroi. De verkoper werd in deze transactie bijgestaan door SDM-Valorum.

GUEST biedt haar klanten een brede waaier van opleidingen en consulting aan rond veiligheid (brand, EHBO,…) en beschikt hiervoor over een eigen trainingscentrum in de buurt van Charleroi. Het klantenbestand bestaat voornamelijk uit multinationals in voeding, chemie en bouwmaterialen. Het bedrijf werd opgericht door Liliane Ceraulo, die met de verkoop de continuïteit van GUEST wil waarborgen door het samengaan met een speler die naast gelijkaardige activiteiten ook dezelfde kwaliteitsfocus heeft. Stoll Safety geeft eveneens veiligheidstrainingen in Luxemburg, maar is daarenboven ook actief in de distributie en het jaarlijks nazicht van aan veiligheid gerelateerde producten, zoals brandblussers en haspels, automatische blussystemen, evacuatieplannen,… .

William Vermeersch, CEO van Stoll Safety zegt: “Voor ons is dit een belangrijke strategische stap, waarbij we onze activiteiten geografisch uitbreiden. Er zijn duidelijke synergieën tussen beide bedrijven en we geloven dan ook sterk dat deze overname tot een versnelde groei van Stoll Safety zal leiden.”