Referenties

Vierendeels

Vanaf 2 januari 2019 opereert de vaste waarde in accountancy en fiscaliteit onder de naam BOFIDI.

Vierendeels werd in 1975 opgericht door Jean Vierendeels. In 1992 namen de huidige vennoten het kantoor over en bouwden het verder uit tot de 33 medewerkers die het vandaag de dag telt.

Vierendeels heeft een uitgebreid cliënteel van ondernemers, vrije beroepers, verenigingen en éénmanszaken. Door de deal met BOFIDI blijven ze gewapend voor de steeds sneller veranderende context waarin ze werken. Inspelen op toenemende digitalisering, regelgeving en complexiteit zijn noodzakelijk om de hoogstaande dienstverlening naar klanten te kunnen blijven verzekeren. Ook opvolging wint aan belang met de behoefte om de toekomst van het bedrijf waarborgen.

Beide partijen – samengebracht door SDM-Valorum – vormen een synergie die aan deze uitdagingen voor de toekomst een uitstekend antwoord biedt. Onder de vleugels van grotere sectorgenoot BOFIDI kunnen de vennoten steunen op een stevige structuur bij het verder uitbouwen van hun kantoor. Daarnaast kan ook alle in-house expertise gevonden worden om klanten te helpen met steeds complexere en meer omvattende vragen.

BOFIDI ziet met deze deal hun team uitbreiden met vakmensen die dezelfde betrokkenheid naar hun klanten toe etaleren als in hun eigen bedrijfscultuur reeds vervat zit.