Nieuws

SDM-VALORUM BEGELEIDT SUCCESVOLLE OVERNAME VAN VITAMO DOOR BERMASO.

Juli 2018 - De acquisitie brengt twee complementaire bedrijven samen.

Vitamo is gespecialiseerd in het realiseren en opvolgen van verkavelingen.
De laatste jaren heeft de onderneming meer dan 1.000 percelen in de provincie Antwerpen bouwrijp gemaakt.

Zowel in de zuidrand als in de noordrand rond Antwerpen heeft Vitamo in de loop der jaren een mooie portefeuille opgebouwd van bebouwbare gronden, deels voor woningen en deels voor appartementsbouw.

Bermaso, zelf gespecialiseerd in projectontwikkeling, verwerft met de overname van Vitamo aanvullende expertise in het ontwikkelen van bouwgronden. Bovendien wordt Bermaso ook eigenaar van een mooie portefeuille aan ontwikkelbare bouwgronden. De nieuwe constellatie creëert dus mooie opportuniteiten.

Vital Van Roey getuigt:  
“Vanaf het eerste gesprek tot en met de finalisatie werd ik door SDM Valorum op een fantastische wijze bijgestaan en hebben zij ervoor gezorgd dat de juiste koper werd gevonden.
Ik ben zeker dat Vitamo in goede handen terecht is gekomen, en de continuïteit is gegarandeerd van het bedrijf dat ik zowat 27 jaar geleden mocht oprichten . Ook dat geeft een fijn gevoel voor mij”.

OVER SDM-VALORUM CORPORATE FINANCE GROUP

SDM-Valorum Corporate Finance Group is met zijn 20-tal M&A experts de grootste onafhankelijke Corporate Finance specialist in België.

SDM-Valorum biedt u als ondernemer of investeerder een zeer breed gamma van oplossingen, met een gediversifieerde aanpak naar grootte, naar type nood (onmiddellijke transactie of langere termijn value coaching), of naar type mandaat (verkoop, aankoop, funding of consulting) en dit vanuit 2 verschillende merken:

SDM heeft de focus op de executie van bedrijfsverkooptransacties en koopmandaten van grote en middelgrote KMO’s.
Valorum begeleidt strategisch op langere termijn naar waardeoptimalisatie (value coaching) om dan later naar een uiteindelijke aan- of verkooptransactie toe te werken.

SDM-Valorum is stichtend lid van het sterke internationale Corporate Finance netwerk Advior International, met leden in 12 landen en goed voor alles samen meer dan 200 doorwinterde M&A experts. Aarzel niet om ons te contacteren voor een persoonlijke afspraak of bezoek ons op www.sdm-valorum.be