Referenties

DEMOLDER & ORTHOMED

21 september 2016

DEMOLDER ORTHOS OVERGENOMEN DOOR ORTHOMED

Teneinde de verdere expansie van één van de oudste bandagisten/orthopedische speciaalzaken van België nog meer te ondersteunen heeft de familie Demolder beslist om de krachten te bundelen door opgenomen te worden in de Orthomed groep.

Demolder Orthos is vanuit Hasselt sedert 4 generaties steeds sterk aanwezig geweest in het grootste deel van Limburg en zelfs daarbuiten. Voornamelijk op het vlak van prothesen, ortheses en bandages heeft Demolder Orthos bewezen dat ze een betrouwbaar, discreet en gespecialiseerd vakmanschap vertegenwoordigt.

Orthomed uit Genk heeft zich al decennialang gespecialiseerd in alle vormen van hulpmiddelen voor mobiliteit, stomazorg, orthopedie en revalidatie. Sinds een aantal jaar is ook hier de volgende generatie aangetreden met een ambitie naar een nòg bredere en verregaande dienstverlening voor hun cliënteel. De overname van Demolder Orthos dient dan ook gezien te worden als een uiting van deze ambitie en groeistrategie. Orthomed en Demolder Orthos zijn enorm complementair in hun dienstverlening en specialisaties.

Beide bedrijven blijven op hun huidige locaties verder doen en dit onder de bestaande en alom gekende benamingen en met het immer vertrouwde team. De Orthomed groep telt na deze overname een 30-tal gemotiveerde medewerkers die zoals steeds ten dienste staan van hun klanten. Door deze transactie treedt het bedrijf toe tot de Belgische Top-10 binnen de sector.

Voor meer info : www.orthomed.be en www.demolder.eu