Referenties

INFOMAT VERZEKERT HAAR TOEKOMST MET VERS GROEIKAPITAAL

Infomat (www.infomat.eu), het BeNeLux IT-bedrijf met vestigingen in Antwerpen, Luik en Arhnem (NL), heeft haar toekomst stevig verankerd middels de instap in het kapitaal van externe investeerders.

Het 20 jaar oude bedrijf gaat in alle continuiteit verder onder het dagdagelijks management van oprichters John Ferdinande en Stephan Van Bulck die daarnaast verder terug mee in het kapitaal stappen. De Raad van Bestuur wordt versterkt met IT-veteranen Robert Decant en Bavo De Cock van het succesvolle IT-services bedrijf ESAS uit Wilrijk. Zij zullen John en Stephan een extra klankbord bezorgen en tevens bijkomende frisse ideëen en nieuwe commerciële en technologische contacten aanreiken.
Infomat ontwikkelt en implementeert Business Software in een breed en compleet aanbod, specifiek gericht op de sector van technische groothandels, met verticals voor Elektrotechnische Groothandels, HVAC-bedrijven en IJzerwaren- en Gereedschappenhandels en het heeft voor deze markt zowel volledig geïntegreerde ERP- als CRM- en ECM/DMS oplossingen.

Het bijgetankte kapitaal zal voornamelijk dienen om de ERP-positie verder uit te bouwen en een gestage uitrol van het Mobile-Platform te verzekeren alsook de doorgedreven ontwikkeling van een Business Portal. Daarnaast wordt de verkoopsorganisatie verder aangezwengeld om de geambieerde groei te ondersteunen. Deze initiatieven zullen Infomat mee op de kaart blijven houden voor de volgende 20 jaar en zullen haar reeds opgebouwde sterke reputatie nog verder laten aangroeien.