Referenties

SMART DEAL – DDM CONSULTING

September 2017

DDM CONSULTING
SDM-Valorum begeleidde DDM Consulting om nieuw kapitaal op te halen bij eigen personeel en een investeerdersgroep rond SDM-Valorum.

DDM Consulting is actief als systeem  integrator van  voornamelijk Genesys Software, en perifere applicaties voor de automatisering van contactcenters in  de Benelux en DACH markt . Het bedrijf heeft 22 medewerkers verspreid over de kantoren in België, Nederland en Duitsland. Ze werken voor blue chip klanten zoals AXA, BNP Paribas, Van Ameyde, De Telegraaf, Rabobank,…

Om de snelle groei van de afgelopen jaren te bestendigen, versterken ze hun structuur door een aantal sleutelmedewerkers mee in het kapitaal op te nemen. Naast de 3 stichters , zullen nu ook 8 medewerkers medeaandeelhouder worden  . DDM versterkt ook de financiële slagkracht door een inbreng van een aantal privé investeerders rond SDM Valorum in een zgn. SMART DEAL structuur.

Leon Theuns , CEO van DDM Consulting zegt : “ Dit is een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons bedrijf waarbij we zowel de HUMAN CAPITAL als de financiële middelen oplijnen om ons strategisch plan voor de komende jaren  te ondersteunen .”