Skip to main content

Bema Graphics −een drukkerij die sinds 1996 in handen is van Bart Beyers −is toegetreden tot Antilope de Bie. Die laatste is een gekende speler op de Belgische en Nederlandse markt, gespecialiseerd in kwaliteitsdrukwerk met een hoge toegevoegde waarde. Bema Graphics staat bekend om zijn commercieel en bijzonder drukwerk van hoge kwaliteit met respect voor timing en budget. Voor iedere opdracht wordt er gestreefd naar topkwaliteit en perfectie. Doorheen de jaren heeft Bart Beyers met Bema Graphics een aantal overnames gerealiseerd om mee te groeien met de markt.

Vandaag de dag is er een consolidatietrend aanwezig binnen de grafische sector, wat ertoe heeft geleid dat Bart Beyers besloten heeft om samen met de hulp van SDM-Valorum een perfecte partner te vinden binnen de grafische wereld. Met het oog op een nog betere dienstverlening, flexibiliteit en kwaliteit was Antilope De Bie de gedroomde kandidaat.

Bema Graphics blijft nog enkele maanden actief op de gekende site in Wommelgem en zal midden juli verhuizen naar de site van Antilope De Bie in Duffel waar een modern machinepark de productie zal overnemen. Bema Graphics blijft als afzonderlijke entiteit functioneren binnen Antilope De Bie, zij het met alle schaalvoordelen van een grotere groep en met ondersteuning van de interne binderij en mailfaciliteiten.