Skip to main content

Home of Recruitment treedt toe tot Select Group

Select Group verwerft een meerderheidsbelang in het Nederlandse Home of Recruitment. Met deze overname versterkt Select Group zijn positie op de Nederlandse markt binnen de pijler ‘Werving & Selectie’.  Deze overname werd opnieuw tot stand gebracht met de hulp van SDM Corporate Finance Group.

Home of Recruitment is in 2022 opgericht als gevolg van een strategische rebranding. Het reeds sinds 2007 bestaande merk Salesrecruiters, marktleider in werving en selectie van salesprofielen, werd geïntegreerd in deze groep, waar later ook het merk Marketingrecruiters (opgericht in 2022) aan werd toegevoegd. Binnen Home of Recruitment is ruimte om op dezelfde wijze uit te breiden naar andere segmenten. Bij de verschillende merken van Home of Recruitment werken bijna 50 medewerkers vanuit twee locaties: Zoetermeer & Schiphol-Rijk.

Het zijn de mensen, processen en cultuur die van Home of Recruitment een succes maken. Recruiters bij Salesrecruiters spreken dezelfde taal als de kandidaten die ze werven en de hiring managers bij de opdrachtgevers. Op vergelijkbare wijze kunnen de experts bij Marketingrecruiters dankzij hun achtergrond de sterren onder de marketing professionals selecteren en matchen met organisaties die willen groeien.

‘Net zoals bij andere leden van Select Group, staat bij Home of Recruitment de mens centraal in alles wat ze ondernemen. Het hoge percentage terugkerende klanten van Home of Recruitment is niet alleen een bewijs van hun professionaliteit, maar ook van hun sterke klantrelaties,’ zegt CEO Bart Gonnissen. ‘Bovendien vormt deze overname een waardevolle aanvulling op de bestaande diensten van Select Group in Nederland naast de reeds bestaande merken in Nederland: Flox, EN HR solutions, Select HR en Select Projects.’

‘Ons motto luidt “Always reaching for the Stars”. Met de ondersteuning van Select Group kunnen we die missie meer dan waarmaken,’ vertelt COO Caroline Schoenmakers. ‘Tegelijkertijd stellen we onze kennis en ervaring binnen de segmenten sales & marketing graag ter beschikking van alle leden binnen Select Group.’

In het kader van  deze transactie treden verder Enrique Cortes en Jasper Bentvelsen, twee key-managers van Home of Recruitment, toe tot het aandeelhouderschap van de organisatie.

SDM Corporate Finance Group heeft Select Group begeleid bij de overname van Home of Recruitment.

Lees meer over Select Group via www.weareselectgroup.com.

Lees meer over Home of Recruitment via https://home-of-recruitment.com/.