Skip to main content

IT Provider Group slaat de handen in elkaar met DVIT uit Erpe-Mere. Met deze overname haalt IT Provider Group extra expertise en kennis aan boord. De 15 medewerkers van DVIT, onder deskundige leiding van David Van Impe, opereren verder vanuit Erpe-Mere.

David heeft DVIT sinds 2002 op een indrukwekkende manier uitgebouwd tot een solide IT-bedrijf, dat in 2022 een omzet realiseerde van 3m EUR. Zowel David als Bart Verhelst (CEO en referentieaandeelhouder van IT Provider Group) zijn ervan overtuigd dat de samenwerking het bedrijf verder versterkt en zal zorgen voor een mooie toekomst voor zowel de klanten als de medewerkers van DVIT.

IT Provider Group groeit met deze overname uit tot een team van 35 medewerkers en verstevigt zo haar positie binnen het Vlaamse IT-landschap met vestigingen in Tielt (IT Provider), Erpe-Mere (DVIT) en Zaventem (Lovatech). De komende maanden zullen de 3 bedrijven verder met elkaar worden geïntegreerd om zo de synergieën te maximaliseren en de gezamenlijke visie te versterken, zijnde het ontzorgen van Belgische KMO’s op vlak van ICT infrastructuur zodat ze zich volop kunnen focussen op hun eigen kerntaken.

IT Provider Group werd bij de overname begeleid door SDM Corporate Finance Group.