Skip to main content

ARCH Group, gevestigd te Zaventem, is actief in consulting en project sourcing. Ze is gespecialiseerd in change management en begeleidt haar klanten bij vraagstukken rond complexe transformaties in het licht van technologische of organisatorische veranderingen en strategie implementatie. De onderneming wordt geleid door 4 senior vennoten: Bert Kuypers, Jan Van Laer, Bert Van Daele en Frans Beckers.

Om de ontwikkeling van de onderneming te versnellen zocht ARCH Group een strategische partner met dezelfde visie die hen kon versterken in 4 domeinen: mensen, markten, dienstenaanbod en organisatie. ARCH Group vond in Select Group een partner die haar kan ondersteunen in de vooropgestelde groei op vlak van employer branding, visibiliteit en merkherkenning. Via een buy-out constructie treedt Select Group toe als minderheidsaandeelhouder en worden tevens 6 beloftevolle medewerkers van de volgende generatie betrokken in het kapitaal, naast enkele individuele investeerders. De transactie heeft aldus mede tot doel om de transitie naar de volgende generatie verder te verzekeren.

ARCH Group heeft de ambitie om onder deze versterkte kapitaalstructuur haar vooropgestelde groei verder te zetten, zowel organisch als via buy & build.

SDM-Valorum begeleidde ARCH Group in deze Smart Deal.