Skip to main content

Na de toetreding van investeringsplatform On IT in haar kapitaal eerder dit jaar, maakt de Belgische technologieholding CTG, kort voor Classo Technology Group, werk van de verdere uitvoering van haar strategisch plan.

Het gerenommeerde Vlaamse “on-site ICT” bedrijf Digi Consult uit Denderleeuw, onder andere bekend van de serviceverlening rond Ricoh producten, documentbeheer en interactieve vergaderoplossingen, is op 26 oktober toegetreden tot CTG.

Ivan Verhasselt, voormalig eigenaar van Digi Consult, blijft aan als CEO en zal met heel zijn team Digi Consult verder blijven uitbouwen. Hij vervoegt zelf ook het CTG Managementteam in zijn rol als Head of Sales en de Raad van Bestuur.


Rudi Van Laer, Afgevaardigd Bestuurder van Classo Technology Group:
“Van bij de start is het de doelstelling van CTG geweest om een grote Belgische speler te worden in de zakelijke kantoortechnologie naar Belgische bedrijven en organisaties. Met Ivan Verhasselt halen we iemand aan boord die dezelfde visie en ambitie heeft als wij en die zijn ervaring zal inzetten om de verkoopaanpak en -processen te stroomlijnen.
Dankzij de overname van Digi Consult worden we in één klap een marktleider in Vlaanderen. Deze positie zullen we gebruiken om een nog betere lokale dienstverlening te bieden naar al onze klanten en om, naast de sterke organische groei van de dochterondernemingen, verder ook nog overnames te kunnen realiseren. Onze strategische focus richt zich dan ook op verdere geografische uitbreiding.

Ivan Verhasselt, CEO van Digi Consult:
“Ik was reeds een tijdje ervan overtuigd dat we met Digi Consult enkel door het samenwerken met gelijkgezinde ondernemers een relevante rol konden spelen in de toekomst. Tijdens verkennende gesprekken bleek al gauw dat onze visies bijna één op een overeen kwamen en we zijn er dan ook snel uitgeraakt om de handen in elkaar te slaan.
Naast de evidente operationele synergieën die de transactie met zich meebrengt, ben ik ervan overtuigd het sterke verhaal dat we nu met CTG, als 100% Belgisch bedrijf, aan het neerzetten zijn, heel goed zal ontvangen worden door onze klanten en de markt in zijn geheel”.

SDM Corporate Finance heeft de aandeelhouders van Digi Consult begeleidt bij de verkoop aan Classo Technology Group.