Skip to main content

Een krachtige alliantie is gesmeed tussen Motmans & Partners en de Glowi-groep, waarmee beide organisaties hun gedeelde ambitie voor marktleiderschap op nationaal niveau onderstrepen. Motmans & Partners, de vooraanstaande speler op het gebied van werving en selectie, executive search, en talentontwikkeling in Limburg, Antwerpen en de Kempen, wordt nu volledig opgenomen in de Glowi-groep, de grootste werkgever in de Vlaamse dienstensector. In 2022 ging Motmans & Partners een Smart Deal aan en willen nu verdere stappen nemen in hun ontwikkeling.

Jo Mellemans, voorzitter van de raad van bestuur van de Glowi-groep, benadrukt de strategische waarde van deze samenwerking: “De expertise en ervaring van Motmans & Partners vormen een cruciale aanvulling op onze ambitie om het werkend Vlaanderen te laten stralen. Het indrukwekkende trackrecord van Motmans & Partners in het leveren van topkwaliteit en gepersonaliseerde diensten versterkt de geloofwaardigheid en capaciteit van onze groep om de diverse uitdagingen van de moderne arbeidsmarkt aan te gaan.”

De alliantie combineert autonomie en synergie, waarbij Motmans & Partners zijn unieke identiteit behoudt binnen de Glowi-groep. Liesbeth Vandenrijt, Managing Partner bij Motmans & Partners, onderstreept het belang van deze aanpak in een VUCA-wereld: “Onze alliantie met de Glowi-groep versterkt onze flexibiliteit en stelt ons in staat om onze vooraanstaande marktpositie uit te breiden van onze regionale basis in Limburg en de Kempen naar heel Vlaanderen.” De drie vennoten van Motmans & Partners treden toe tot het kapitaal van Glowi.

Motmans & Partners blijft haar onafhankelijke benadering handhaven, wat essentieel is voor de continuïteit en het succes van het bedrijf. Gedelegeerd Bestuurder Geert Motmans benadrukt: “Onze visie, bewezen methodiek en toegewijd team blijven de steunpilaar van onze bedrijfscultuur. We zijn trots op onze teamrealisaties van de afgelopen 17 jaar en kijken uit naar de mogelijkheden die deze samenwerking met de Glowi-groep met zich meebrengt.”

Met Liesbeth Vandenrijt, Geert Motmans en Erik Colemonts als nieuwe bestuurders binnen de Glowi-groep, wordt de toekomstvisie verder versterkt. Jo Mellemans concludeert: “Hun expertise, ervaring en inzichten zijn van onschatbare waarde voor de Glowi-groep. Samen zullen we het werkend Vlaanderen laten stralen.” De gezamenlijke inzet van deze vooraanstaande professionals belooft een nieuwe fase van groei en innovatie voor de Glowi-groep en Motmans & Partners.

SDM Corporate Finance Group faciliteerde de transactie tussen Motmans & Partners en Glowi.