Skip to main content

Met meer dan twintig jaar ervaring in het taxeren, kopen en verkopen van wijn heeft Chris Thiran, oprichter en aandeelhouder, BWW & BWA neergezet als de referentie in oude en exclusieve wijnen uit kwalitatieve privé wijncollecties. Het directe verkoopkanaal van BWW en het online veilingplatform van BWA vullen elkaar naadloos aan en bieden een unieke propositie aan kopers en verkopers op de markt. Vandaag bereiken BWW en BWA klanten in meer dan 60 landen wereldwijd.

Belgium Wine Watchers blinkt uit in het selecteren, taxeren en verdelen van topwijnen aan wijnliefhebbers over de hele wereld. Met een toewijding aan compromisloze kwaliteit biedt hun zorgvuldig samengestelde portfolio een wijnervaring met unieke en exclusieve flessen die een vleugje verfijning toevoegen aan elke gelegenheid.

Best Wine Auctions, aan de andere kant, heeft wijdverspreide faam verworven als een betrouwbaar online platform dat het kopen en verkopen van fijne en zeldzame wijnen via veilingen vergemakkelijkt. Door wijnverzamelaars, liefhebbers en investeerders naadloos met elkaar in contact te brengen, hebben ze een transparante en veilige marktplaats gecreëerd waar felbegeerde flessen van prestigieuze wijngaarden en gewilde jaargangen ontdekt en gekocht kunnen worden.

Bij de Smart Deal treden ook vier personeelsleden toe tot het kapitaal om het bedrijf te versterken en de groei te versnellen. Bovendien kunnen Chris Thiran en het managementteam met de steun van een breed netwerk van investeerders nieuwe kansen benutten om het groeitraject te versnellen.

SDM begeleidde de Smart Deal van A tot Z en ontzorgde de ondernemer, het management en de investeerders volledig.

Belgium Wine Watchers en Best Wine Auctions zijn goed geplaatst om hun succesverhaal voort te zetten, uitzonderlijke wijnen en ongeëvenaarde ervaringen aan te bieden aan wijnliefhebbers wereldwijd en tegelijk ambitieuze groeidoelstellingen na te streven in de dynamische wijnmarkt.

Meer info op: www.bestwineauctions.com & www.belgiumwinewatchers.com